18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Mentális beteg áldozatát bántalmazta a tolvaj

2021.03.27. 07:04

Életveszélyt okozó testi sértés és más bűncselekmények gyanúja miatt indított eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság egy, az áldozatát bántalmazó tolvaj ellen, a támadás után nem sokkal az áldozat életét vesztette. A bíróság letartóztatta a gyanúsítottat – tájékoztatta az MTI-t a Budapest Környéki Törvényszék.

Március 7-én a gyanúsított behatolt egy mentális betegségekben szenvedő idős férfi házába, ott bántalmazta, többször is megütötte a fejét. Az idős férfi védekezésre képtelen állapotba került, segítséget nem tudott hívni. A gyanúsított elhagyta az ingatlant, majd másnap reggel visszatért, egy ablakot betörve bemászott az épületbe, ahonnan eltulajdonított egy hosszabbítót.

A sértett életveszélyes sérüléseket szenvedett, és március 22-én életét vesztette.

A Budakörnyéki Járásbíróság nyomozási bírója távmeghallgatás útján megtartott ülésén meghallgatta a gyanúsítottat, és az ügyészi indítvánnyal egyetértve elrendelte a letartóztatását.

A döntést az ügyész tudomásul vette, a gyanúsított és a védője fellebbezett, így a végzés nem végleges, de végrehajtható.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport