Átállították az órákat, változik néhány busz és vonat menetrendje

2021.03.28. 06:21

Az óraátállítás miatt változik néhány éjszakai belföldi és nemzetközi vonat, valamint fővárosi busz menetrendje. A nyári időszámítás kezdete a Volánbusznál mindössze néhány, Kelenföld és Érd közötti járatot érint – írja az MTI.

Ma hajnali 2 órakor egy órával előre, 3 órára kellett állítani az órákat, ezzel megkezdődik a nyári időszámítás. A MÁV tájékoztatása szerint a belföldi járatok közül a Nyugati pályaudvarról a hajnali órákban Szobra és Szolnokra induló vonat a nyári időszámítás szerint éri el célját.

A szombaton Magyarországról indult éjszakai vonatok körülbelül 60 perccel később érkeznek meg a külföldi végállomásra, ugyanígy a Magyarországra ma érkező nemzetközi személyszállító vonatok általában 60 perccel később futnak be.

A BKK azt közölte, hogy az óraátállítás miatt változik egyes éjszakai buszjáratok menetrendje ma hajnalban. Azt kérik, hogy aki valamelyik éjszakai járaton utazik, a bkk.hu/menetrendek oldalon ellenőrizze ezeket a változásokat.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Bankszámla