Pokoli történetek a paradicsomból: film készül Vujity Tvrtkóról

2021.03.29. 10:59

Vujity Tvrtko nevét itthon mindenki ismeri, és az is lehet, hogy hamarosan világszerte híres lesz. A műsorvezető-riporterről ugyanis dokumentumfilm készül.

Sanjeev Chatterjee indiai–amerikai dokumentarista már hosszú évtizedek óta figyeli Vujity Tvrtko munkásságát, és úgy döntött, filmet rendez a főszereplésével. A férfi egyébként egyetemi professzor is, a Miami Egyetem kommunikációs szakán tanít, emellett pedig neves médiaesemények szervezésével is foglalkozik.

Tavaly kezdtem el fejleszteni ezt a projektet, amely arról szól, hogyan befolyásolják az emberek álmai az életüket. Tvrtko lesz a dokumentumfilm központja, és több más platformon is megjelenik majd a története

– mondta a Blikknek.

A magyar műsorvezető több mint fél éve költözött Hawaiira, mostanra pedig már ismert, hogy ez a forgatás miatt alakult így. Vujity Tvrutko nagy megtiszteltetésnek vette a felhívást, kihívásnak érzi, de az alázatról sem feledkezik meg.

Érdekes és izgalmas a földi paradicsomból szembesíteni az embereket a földi pokollal. Megtisztelő, hogy ez ilyen intenzív érdeklődést vált ki. Az amerikai filmesekkel a közös munka régebben kezdődött, az első forgatásokra idén januárban került sor itt, Hawaiin. Kihívás számomra mindez, amit egy hatalmas kalandként fogok fel, de nagy alázattal állok hozzá. Az első mondatom mindig és minden platformon az: Magyarországról jöttem, az a hazám, a horvát és a magyar is a népem, és erre nagyon büszke vagyok

– mondta a lapnak a riporter.