Megújult a Napi.hu

2021.03.29. 09:21
Látványosan változott a Napi.hu, Magyarország egyik vezető gazdasági híroldala. Mától új arculattal, a korábbinál áttekinthetőbb felülettel és többféle, új tartalommal szolgálja ki a portál az olvasói és hirdetői igényeket, az üzleti és közéleti cikkeket pedig hamarosan videók és podcastok is kiegészítik.

Teljes arculatváltással, új hirdetési megoldásokkal indította a hétfő reggelt a Napi.hu, az Indamedia-csoport gazdasági híroldala. A portál egy minden szempontból áttekinthető felületen segíti mostantól az olvasókat, hogy képbe kerüljenek a legfontosabb gazdasági és közéleti hírekkel. A címlapon könnyen elérhető tőzsde- és árfolyamgrafikonok teszik még egyszerűbbé a tájékozódást.

Az új címlapon az aktuálisan legérdekesebb események hírei csoportosítva szerepelnek, ahol a fejleményeket folyamatosan követheti mindenki, látva az előzményeket is. A cikkek végén pedig nem lesz szükség külön kattintásra: az oldal aljára görgetve a címlap jelenik meg újra.

A releváns gazdasági hírek, üzleti elemzések és tippek a jövőben nem csak cikkek formájában válnak elérhetővé: videós rovattal és podcastokkal is kikészülnek.

A külső-belső átalakulás a hirdetési megoldásokra is kiterjedt, a Napi.hu és az Indamedia-csapat ezentúl a legkülönbözőbb hirdetési igényekre is képes lesz egyedi és exkluzív megoldásokkal reagálni.

(A Napi.hu és az Index egyaránt az Indamedia Network kiadványa.)