Betonkockát dobtak egy parkoló autóra Egerben

2021.03.29. 20:16

Simon Gábor szörnyű dolgot pillantott meg március 28-án, amikor a szokásos reggeli rutinját végezte és járművéhez igyekezett a lakása előtti parkolóban, Egerben. A férfi autójának a teteje beszakadt és a szélvédője is betört, illetve a járműben pedig egy betonkockát látott meg – számolt be az esetről az RTL Klub Híradó

Látva, hogy mi történt, a férfi értesítette a rendőröket, akik elkezdték az ügy felderítését, és arra a következtetésre jutottak, hogy a betonkockát a tízemeletes panelház tetejéről dobták a járműre. Az autó tulajdonosa nem gondolja, hogy bárki bosszút akart volna rajta állni, mert erre nem adott okot senkinek, inkább egy sima „csínytevés” áldozatának tartja magát. 

Szerintem rosszkor voltam, rossz helyen, ez nem ellenem irányult 

– mondta Simon Gábor, aki azt is elmesélte, hogy járműve totálkáros lett és csak a kötelező biztosítást kötötte meg az autóra, így akár az is lehet, hogy nem fizeti ki a biztosító a kárát.  

A társasház kezelőjétől az RTL Klub Híradója megtudta, hogy a tömbházak egyikének biztonsági kamerái két fiatalt vettek fel, akik a lakóépületbe bementek és a tetőn mászkáltak. Elképzelhető, hogy a betonkocka-dobáláshoz is közük van.