Feltorlódott a kocsisor az osztrák és a szlovén határon

2021.04.07. 07:53

Jelentős torlódás alakult ki a magyar–osztrák és a magyar–szlovén határon – közölte az Útinform.

A portál szerint Hegyeshalomnál, a magyar–osztrák határszakaszon, a határátkelő előtt körülbelül 1 km-es a kilépésre várakozó kocsisor hossza.

Tornyiszentmiklósnál, a magyar–szlovén határszakaszon, az M70-es autópályán a határátkelő előtt 1-2 km-es a kilépésre várakozó kamionsor.

Az M7-es autópályán, Letenye irányában, a 127-es kilométerkő közelében szerda hajnalban összeütközött két kamion. Emiatt az érintett pályaoldalt lezárták, a forgalmat a 126-os Balatonszárszó és a 130-as Balatonőszöd csomópontok között a 7-es főútra terelik el.

Baleset történt az M0-s autóút déli szektorában, az M1-es autópálya felé tartó szigetszentmiklósi útszakaszon is, a 17-es kilométerkőnél. Itt is torlódás alakult ki, de a sávlezárás már megszűnt. A sérült járművek a leállósávot foglalják el.

Székesfehérvár elkerülő szakaszán, a 7-es főúton, a Szent Flórián körúton három személyautó ütközött össze. A 67-es km-nél a forgalmat rendőr irányítja.

A 26-os főúton Miskolc és Sajószentpéter között, a sajóbábonyi elágazás közelében öt személygépkocsi és egy kamion ütközött össze. Az osztott pályás szakaszon a helyszínelés idejére Miskolc irányába lezárták a belső sávot.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport