Ferenc
10 °C
29 °C
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Elkaptak a prostituáltak rémét

2021.04.12. 13:48

Az erzsébetvárosi rendőrök azzal gyanúsítanak egy külföldi férfit, hogy hat prostituáltat támadott meg Budapesten – közölte a rendőrség

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. Kerületi Rendőrkapitánysága rablással, szexuális erőszakkal, személyi szabadság megsértésével és súlyos testi sértés kísérletével gyanúsít egy 23 éves nigériai állampolgárt.

A rendelkezésre álló adatok szerint a fiatal férfi 2019 augusztusa és 2020 áprilisa között hat fővárosi prostituált szolgáltatásait vette igénybe. Volt olyan nő, akivel nem volt elégedett, ezért nem engedte ki a lakásból, bántalmazta, majd visszavette saját pénzét, és elvette a nő értékeit is.

Olyan sértett is volt, aki visszautasította vele az együttlétet, ezért a férfi fojtogatta és megerőszakolta. 

A Magyarországon jogszerűen tartózkodó külföldit 2020. április 11-én jelentette fel az egyik bántalmazott prostituált. Az erzsébetvárosi rendőrök még aznap elfogták és őrizetbe vették a gyanúsítottat, aki azóta letartóztatásban van.

Az eljárás során derítették ki azt is, hogy a fiatal férfi több hasonló bűncselekményt is elkövetett a korábbi hónapokban, de a megtámadott nők akkor nem tettek feljelentést.

A VII. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a szükséges intézkedéseket megtették, a nyomozási iratokat pedig az illetékes ügyészségnek küldik meg.