A talpra állás reményében indult gyűjtés a kilencéves fiúnak

2021.04.13. 16:44

Gyűjtést indított a CsodaCsoport Alapítvány annak a családnak a megsegítésére, amely februárban tragikus autóbalesetet szenvedett az M6-os autópályán. 

A tragédiában az ötfős család 11 éves kislánya a helyszínen életét vesztette. Az idősebb lány boka- és medencecsonttörést szenvedett, a kilencéves Budát pedig súlyos gerincsérüléssel és tüdőzúzodással szállították rohammentővel  

A harmadik osztályos fiú azóta szerencsére jobban van, ám a szegycsontjától lefelé nem érez semmit, mert felülről a harmadik hátcsigolyájánál zúzódott a gerincvelője. A család a talpra állás reményében intenzív robotos neurorehabilitációra gyűjt az alapítvány segítségével.

Kisvárosunkban elképesztő összefogást tapasztaltunk, mire Buda másfél hónappal a baleset után először hazalátogatott, sikerült megoldani az otthoni akadálymentesítést. Rengeteg segítséget kaptunk rokonoktól, barátoktól, kollégáktól, ismerősöktől is.

A kitartó, fáradhatatlan munkának hála Buda törzsében egyre több izomcsoport dolgozik, erős fiú, hiszünk benne, hogy fel tud épülni. Ahhoz, hogy a lábra állás esélyét növeljük, intenzív robotos neurorehabilitációra van szükség. Ennek megvalósulásához gyűjtünk a CsodaCsoport segítségével. Aki hozzájárulna, hogy Buda egyszer talpra álljon, és segítene ebben, támogatását ide utalhatja:CsodaCsoport Alapítvány K&H Bank 10401983-50526970-69541012 IBAN: HU80 10401983-50526970-69541012 SWIFT: OKHB HUHB Közlemény: „Buda”

– olvasható az édesapa bejegyzése a CsodaCsoport Alapítványa Facebook-oldalán.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport