Botond, Mózes
11 °C
21 °C

Felháborító ez a sok butaság – Jordán Tamást dühítik a Törőcsik Mariról szóló rémhírek

2021.04.14. 08:04

Az Index beszámolt róla korábban, hogy a háromszoros Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színésznő kórházba került tüdőgyulladás miatt, és az álhírekkel ellentétben nem a koronavírus támadta meg a szervezetét.

A művész közeli barátja, Jordán Tamás a Metropolnak nyilatkozott kolléganőjéről, és mindenkit megnyugtatott, hogy nincs komoly baja a színésznőnek, ám nem kér a félrevezető találgatásokból, neki most teljes nyugalomra van szüksége. 

Kapcsolódó

Törőcsik Mari a húsvétot is kórházban tölti

Orvosai számításba vették, hogy hazaengedik az ünnepekre, de végül úgy döntöttek, rajta tartják a szemüket.

Már hat hete van kórházban Törőcsik Mari, de nincs miért aggódnia a rajongóknak.

Még kórházban van, mivel nem akarják hazaengedni, mert biztonságosabbnak tartják, hogy ott van. Az állapota változatlan, tehát nincsen semmi baja, se tüdőgyulladás, se Covid, semmi nincsen. A járványra meg a korára való tekintettel sokkal jobbnak látják az orvosai, ha bent tartják

– árulta el Jordán Tamás, aki arról is beszélt, hogy egyszerű és érthető oka van annak, hogy nem közöl információkat a színésznőről családja, akik elsősorban nyugalmat kérnek szerettüknek.

Annyit kértek, hogy mostantól hagyjuk Marikát gyógyulni, és ne adjunk táptalajt a kétes híreknek és spekulációknak. Pár hete azt írták az interneten, hogy Marika meghalt. Felháborító ez a sok valótlan butaság. Azt nem tudom én sem, hogy mikor engedik ki; remélem, minél hamarabb. Addig, ha lehet, keresem, látogatom. Múltkor is nagyon örült, hogy bementem hozzá. Hála istennek, mondhatom, hogy ahányszor meglátogatom, annak ő mindig örül

– hangsúlyozta az elismert magyar színész-rendező.

15%
4999 Ft
4250 Ft
15%
3799 Ft
3230 Ft