Lázár megpakolta a humorzsákot, mégsem ő a legviccesebb az Instagramon

2021.04.15. 17:01

A héten ismét nagyot gurított Lázár János fideszes országgyűlési képviselő a közösségi médiában, az egykori miniszter ugyanis Instagram-oldalán indított kérdezz-felelek „játékot”, ahol a követői által feltett kérdésekre válaszolt, amolyan „Lázár-stílusban”. 

Siessen, aki nem akar lemaradni róla, a politikus nem mindennapi válaszai ugyanis mindössze 24 óráig elérhetők Lázár oldalán!

Az egykori Miniszterelnökséget vezető miniszter kérdésre elárulta, indulna-e a választáson mint miniszterelnök-jelölt, hogy kivel a legjobb a kapcsolata a jelenlegi kormányban, valamint röviden elintézte azt is, mit gondol az ellenzéki miniszterelnök-jelöltekről. Róluk például ezt:

Fotó: Lázár János, instagram.com
Fotó: Lázár János, instagram.com

A fideszes politikus nem először igyekszik meglovagolni a közösségi média hullámait, Lázár korábban már beszélgetős műsort is indított a Facebookon, amelyben egy Lada Nivában interjúvolta partnereit a magyar internet legnagyobb örömére. 

Az állampolgári megkeresésekre közvetlen módon, lazán, olykor viccesen válaszoló kormánypárti politikus majdnem be is húzta a hét legszórakoztatóbb közéleti tartalma díját, azonban egy olyan gyöngyszemre találtunk a platformon, ami egyből letaszította a trónról Lázár Jánost. 

Ez pedig nem más, mint a transzipolitikusok nevű Instagram-oldal, amelynek ismeretlen szerzője (vagy szerzői) azzal szórakoztatja magát és egyre népesebb követőtáborát, hogy vélhetően egy telefonos alkalmazás segítségével ismert közéleti szereplőket alakít át: férfiakból nőket, nőkből férfiakat kreál. 

Így fordulhat elő például az, hogy a remek alkotások között megtekinthető Szél Bernadett és Dancsó Péter szerelemgyereke: 

 Vagy a Penélope Cruzra megszólalásig hasonlító Márki-Zay Péter:

De egyértelműen kijelenthető, hogy jól állnak a hosszú barna fürtök Vona Gábornak, 

illetve Szijjártó Péternek is: 

Reméljük, közönségére talál cikkünk után ez az oldal, és a magyar politikai élet szereplői is kellő öniróniával pörgetik majd, várva a jobbnál jobb átváltozásokat.