Hobbiszatír mutogatta magát az ELTE diákkonferenciáján

2021.04.16. 17:36

Egy izraeli férfi ült be  alsónadrág nélkül az ELTE online megtartott tudományos diákköri konferenciájára – értesült az Index. A rejtélyes idegen Roni Lebovits izraeli gyémántkereskedő volt, aki szinte hobbiszerűen mutogatja magát hasonló módon. Ezúttal éppen nyomkövetővel a bokáján, lakhelyelhagyási tilalom alatt ült be az eseményre, a közelmúltban ugyanis vádat emeltek ellene, és épp ítéletre vár egy életellenes fenyegetéssel elkövetett zsarolási és gazdasági büntetőügyben.  

Az esemény nyilvános volt, így bárki csatlakozhatott hozzá. Amikor a szervezők észlelték az esetet, a férfit azonnal kizárták, a résztvevőket pedig arra kérték, hogy ne terjesszék a felvételt. Ennek ellenére a videó gyorsan terjedni kezdett, és megkezdődött a találgatás, ki lehet az ismeretlen szatír. A férfit a TEK fogta el 2020 májusában, majd idén februárban került az ügye bíróság elé.

Sajátos pikantériát ad az ügynek, hogy a diákkonferencia címe Ítélet nélkül a rács mögé? Avagy a letartóztatással kapcsolatos gyakorlati kérdések volt. Az elkövető ugyan még nincs rács mögött, és a nyomkövető se zavarhatta abban, hogy valami ruhát húzzon magára, így elképzelhető, hogy a szatírkodásáért is bíróság előtt kell majd felelnie.  • Hírek
  • Hírek