Máig kísérti Stohl András két súlyos autóbalesete

2021.04.16. 13:50

Saját bevallása szerint sosem tudja kiheverni két súlyos, 2002-ben és 2010-ben történt autóbalesetét Stohl András, akit máig kísértenek a múlt emlékei. Az 54 éves színművész túlélte az ütközéseket, új esélyt kapva a sorstól, de ezzel együtt olyan lelki teher is nyomasztja, amelyet képtelen lesz feldolgozni, amíg csak él. Hajdú Péter Összezárva című műsorában a 2002-es balesetét elevenítette fel.

Kapcsolódó

Stohl András börtönbe megy

600 ezret fizet, leghamarabb öt hónap múlva már szabadulhat. A színész meggyötörten távozott.

Ott mindenem összetört. Arra emlékszem, hogy elindul a kocsi hátulja ide-oda, próbálom egyenesbe hozni. Ahogy pörög az autó, meg az irtózatos hang. Ricsegés, recsegés, ropogás, utána csönd. Állítólag ott még kommunikáltam, de arra én már nem emlékszem. A következő kép négy hét múlva a lélegeztetőgépen. Mesterséges kómában voltam, mert eltört az összes bordám és átszúrta a tüdőmet, ott volt egy bal oldali légmell

– idézi a Blikk Stohl András szavait. A lapnak elmondta: még mindig újra és újra átéli a balesetet, mardossa a bűntudat. A baleset után lélegeztetőgépre került és intubálni kellett. Elmesélte azt is, hogy gégemetszést hajtottak végre rajta, hogy behelyezzék a tubust. Miután eltávolították, egyből meg kellett szólalnia, hogy újra beszélni tudjon.

Kapcsolódó

Vádemelés Stohl ellen

Az RTL Klub műsorvezetője döntött: ivott és vezetett.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport