Konstantin
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
16 °C
28 °C

Németországban fogták el a szökött magyar bűnözőt, aki csak időseket vagy fogyatékossággal élőket rabolt ki

2021.04.18. 06:52

A német rendőrök fogták el azt a magyar férfit, aki számos rablást elkövetett, de ezeket megúszta egy feltételes szabadlábra kerüléssel. Nem állt le, továbbra is fosztogatta kizárólag időskorú vagy fogyatékossággal élő áldozatait, ami után Németországba menekült a felelősségre vonás elől – tájékoztat róla a police.hu.

A rendőrség közlése szerint a férfinak 2020 végére sikerült a hatóságok elől elrejtőznie. Felkutatását a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Életvédelmi és Célkörözési Főosztálya kezdte meg, ahol megállapították, hogy az ekkor már körözés alatt álló férfi külföldön, feltehetően Németországban rejtőzködik a magyar hatóságok elől.

A magyar rendőrök felvették a kapcsolatot a Német Központi Célkörözési Egységgel, és velük együttműködve sikerült megállapítani, hogy a keresett férfi egy Stuttgart melletti kis településen rejtőzködik.  A szökevényt egy összehangolt akcióban a német hatóság 2021. április 14-én az esti órákban elfogta. Kiadatásáról később döntenek.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek