Statiszta játssza el az elrabolt VV Fannit a csomagtartóban?

2021.04.21. 10:19

A bíróság arra a kérdésre keresi a választ, hogy befért-e egy 160 centis lány, Novozánszki Fanni és egy ruhákkal teli bőrönd egy Citroën Cactus csomagtartójába. A Bors szerint úgy tudni, hogy a bűnügy júniusi tárgyalása után már az utolsó, helyszíni tárgyalás következhet.

Kapcsolódó

Szorul a hurok, áttörés jöhet VV Fanni ügyében

Egy mesterséges öbölben folytathatják a kutatást.

Ahogy azt a lap elsőként megtudta, a kihelyezett tárgyalást annál a dunai stégnél tervezik, ahol a nyomozók és az FBI emberei szerint is a legvalószínűbb, hogy a vádlott megszabadult a lány holttestétől. A Bors közben megtudta, hogy a védelem kulcsfontosságú bizonyítási indítvánnyal él, ami akár a vádat is megdöntheti. Ez az indítvány is helyszíni tárgyalást igényel. 

Ha ugyanis bebizonyosodik az állításuk, miszerint kivitelezhetetlen, hogy a csomagtartóba bőrönddel együtt beférjen egy női test, akkor szerintük a vádiratban foglaltak kétségessé válnak. A védelem szerint az autóban talált vérfoltok körül is kérdések merülhetnek fel.

Kapcsolódó
18+

Annál a stégnél lehet a tárgyalás, ahol a vádlott vízbe dobhatta VV Fanni holttestét

A magyar igazságszolgáltatásban eddig szinte sosem látott, teljesen rendhagyó módszerrel élnének.

A minták egy részéről ugyanis a mai napig nem bizonyított, hogy Novozánszki Fannitól származnak, és a szakértők nem zárták ki, hogy a vádlott által vásárolt nyers húsból folyt ki, amit B. László blokkal igazolt.