Budapesten ma ingyenes a közösségi közlekedés az autósoknak

2021.04.22. 08:08

A Budapesti Közlekedési Központ arra ösztönzi az autóval közlekedőket, hogy a környezet és saját egészségük megóvása érdekében válasszanak egyéb, alternatív közlekedési eszközt, vagy használják a közösségi közlekedést, amelyet április 22-én, a Föld napján ingyenesen vehetnek igénybe – olvasható a Budapesti Közlekedési Központ oldalán. 

A közlekedési központ kifejti, hogy díjmentesen használhatják a közösségi közlekedést az autóval közlekedők Budapesten a BKK járatain, azaz nemcsak a buszokon, a villamosokon és metrón, de a HÉV-járatok budapesti szakaszain is a Föld napján, április 22-én.

A lehetőséget azok a gépjármű-tulajdonosok vehetik igénybe, akik a jegyellenőrzéskor érvényes, Magyarországon kiállított forgalmi engedélyt mutatnak fel az ellenőrzési pontokon vagy a járműveken.

A díjmentes utazást egy forgalmi engedéllyel egy utas veheti igénybe április 22-én egész nap.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Biztosítás