Már hét kilométeres kamionsor torlódott fel Csanádpalotánál

2021.04.22. 08:45

Az M43-as autópályán Csanádpalotánál, Románia felé az erős tranzitforgalom miatt a leállósávon várakozó kamionsor hossza meghaladta a hét kilométert – adta hírül az Útinform

Az M6-os autópályán, az alagútláncban karbantartás miatt lezárják a Pécs felé vezető oldalt. A 165-ös és a 170-es km között, a főváros felé vezető oldalon irányonként egy-egy sávon halad a forgalom. A korlátozás reggel 9-től délután 3 óráig tart.

Az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán Győr térségében, a 115-ös km-nél egy munkavégzést biztosító teherautóba rohant egy kamion. A jobb pályát lezárták, áll a forgalom.

Az Útinform felhívja a figyelmet, hogy aki teheti, a 112-es km-nél térjen le a pályáról, és Győrön át kerüljön. 

Ezenfelül Baranyában sem jobb a helyzet, mert felborult egy kamion a 67-es főúton, Kaposvár és Zselicszentpál között. A 34-es km-nél áll a forgalom, mivel a jármű rakománya az útburkolaton van. 

Emellett a 47-es km-nél, Berettyóújfalun a Dózsa György út és a Széchenyi út kereszteződésében, a 37-es km-nél két személyautó balesete miatt fél pályán halad a forgalom.

Az M0-s autóút déli szektorán, az M5-ös autópálya felé vezető oldalon, a Kis-Duna hídon burkolatjavítási munkák kezdődtek. A 20-as km közelében a külső sávot lezárták, a helyszín mögött három km hosszan lelassult a közlekedés.