Kiderült, melyik műsorban tér vissza Majka

2021.04.26. 11:41
Nem titok, hogy Majoros Péter továbbra is a TV2 munkatársa marad, mostanra pedig az is kiderült, hogy a Sztárban sztár leszek című produkcióban tér majd vissza a képernyőre.

Ahogy korábban az Index is megírta, Majka meghosszabbította a szerződését a TV2-vel. Bár a Bors információi szerint mindez azután történt, hogy az RTL Klub ajánlatát visszautasította, az RTL Magyarország közleménye szerint ilyesmiről nem volt szó – ugyan a múltban voltak tárgyalásaik, ezek nem jutottak túl az informális beszélgetéseken. 

Mostanra teljesen biztossá vált, hogy Majoros Péter a TV2 csapatával marad, sőt az is kiderült, hogy melyik műsorban láthatják legközelebb a nézők. A rapper a közösségi oldalán tudatta, hogy a TV2 Sztárban sztár leszek című tehetségkutatójának egyik mestere lesz majd Tóth Gabi, Pápai Joci és Köllő Babett társaságában. 

Majka a Borsnak nyilatkozott arról, mire számíthatnak tőle a nézők, illetve a produkcióban szereplő tehetségek.  

Azt a fajta őszinteséget viszem tovább, amit megszokhattak már tőlem a Sztárban sztár alatt a nézők. Biztos, hogy őszinte leszek, mint mindig, és sokszor nem esik majd jól, ha meg kell mondanom egy előadónak, ha rossz, amit csinál, és ezzel összetöröm az álmait. Viszont aki erre a műsorra jelentkezik, vállalnia kell, hogy kertelés nélkül a szemébe mondja a zsűri a véleményét.

A rapper számára teljesen új feladat, hogy a zsűrizésen túl a versenyzők útját is végig kell kísérnie. Azt mondja, picit fél is a feladattól, nehogy a sajátjaival részrehajló legyen. Annak viszont nagyon örül, hogy Tóth Gabi, Pápai Joci és Köllő Babett mellett ülhet majd, hiszen mindnyájukkal jó kapcsolatot ápol. 

Örömmel vállaltam a felkérést, hiszen az elmúlt egy évben nem csináltam semmit 

– mondta a lapnak a rapper, hozzátéve: ebben a bizonytalan helyzetben, amikor az ember nem tudja, mit csinálhat vagy mit nem, úgy érezte, szüksége van már valamire.

Kapcsolódó