Konstantin
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
16 °C
28 °C

Lekapcsoltak három dílert az újpesti rendőrök

2021.04.26. 08:51

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IV. Kerületi Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelemmel gyanúsít három férfit. A nyomozás adatai szerint két gyanúsított egyikük újpesti lakásán árult marihuánát, és április 22-én egy IX. kerületi lakásba mentek dílerjükhöz, hogy drogot vásároljanak. Ekkor ütöttek rajtuk: az újpesti rendőrök a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály nyomozóival közösen mindhárom férfit elfogták – közölte a rendőrség.

A helyszínen 58 gramm marihuánát, kokainnal szennyezett nejlontasakokat, több mint egymillió forintot, valamint a kábítószer porciózásához használt eszközöket találtak. A rendőrök műszaki cikkeket és egy autót is lefoglaltak, melyeket a gyanúsítottak feltehetően a bűncselekményből származó pénzből vásároltak.

A IV. kerületi nyomozók a három férfit, a 43 éves B. Zsoltot, a 41 éves S. Attilát és a 32 éves B. Andrást bűnszövetségben elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, őrizetbe vették őket, és kezdeményezték a letartóztatásukat.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek