18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Tanárának mesélte el a 13 éves kalocsai fiú, hogy az apja éjszakánként megerőszakolja

2021.04.27. 10:48

Továbbra is letartóztatásban marad a saját gyermekét szexuálisan bántalmazó 40 éves kalocsai férfi – olvasható a Szegedi Fellebbviteli Főügyészség sajtóközleményében. 

Az ügyészség szerint a gyanúsított az élettársával közös, tizenhárom éves fiúgyermekét ittas állapotban több alkalommal bántalmazta, az éjszakai órákban az alvó, ezáltal kiszolgáltatott gyermeket rendszeresen erőszakkal szexuálisan zaklatta. Semmiképpen sem védekezhet szabadlábon.

A férfi bántalmazta az élettársát is, aki ezért elhagyta őt. A sorozatos erőszaknak az vetett véget, hogy a 13 éves fiú a pedagógusának beszámolt a történtekről, aki értesítette a hatóságot. A gyermeket kiemelték az erőszakos férfi gondozásából, és nevelőszülőnél helyezte el a gyámhatóság. 

Ezt követően az apát a nyomozó hatóság őrizetbe vette, majd letartóztatták. A férfi minden tagad, tettéért öt évtől húsz évig terjedő szabadságvesztést kaphat.