18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Hagyta szörnyethalni a barátját a piliscsabai baleset okozója, aztán rágyújtott egy cigarettára

2021.04.27. 07:21

Jól ismerte egymást az a két férfi, akik abban az autóban utaztak, ami április 25-én előbb útpadkának ütközött, majd egy kerítésbe rohant, és ezt követően a jármű egyik utasa életét vesztette a helyszínen, míg a másik, a sofőr megpróbált elszökni a helyszínről – derítette ki a Blikk.

Az Index beszámolt a tragédiáról, amelyben a balesetett szenvedett személyautó negyvennégy éves utasa, N. Ferenc meghalt, míg a balesetet okozó negyvennyolc éves, vaszari illetőségű sofőr, Gy. László, aki ittas volt, elhagyta volna a helyszínt, ha nem állítják meg. 

Kapcsolódó

Az ittas sofőr megmenekült, utasa nem élte túl a balesetet

Kerítésnek ütközött egy autó Piliscsabán.

A cserbenhagyás ténye amellett, hogy jogsértő, etikai kérdéseket is felvet, ugyanis a bulvár lap információ szerint 

a jármű sofőrje és utasa, a két férfi nagyon jól ismerte egymást, mindennap együtt dolgoztak, illetve a vasárnap délutánt is együtt töltötték.

Sikerült a Gy. Lászlót elfogó buszsofőrt, Demeter Attilát megszólaltatni, aki elmondta, hogy a kerítésnek ütköző jármű vezetője nem tudott futni, tántorgott, vérzett a feje, és hátfájásra panaszkodott. 

Annyira össze volt zavarodva, hogy azt sem tudta, hol van – idézte fel az eseményeket Demeter Attila, aki azt is elmondta, hogy Gy. László a történtek után leült a fűbe, és egy cigire is rágyújtott.

Sokkos állapotban volt, ezért nyugtattam, így sikerült rábeszélnem arra, hogy visszajöjjön velem.

– mesélte a buszsofőr.