Kis Grófótól slágergyanús nóta érkezik hamarosan

2021.04.28. 09:18

Madarat lehetne fogatni Kis Grófóval, annyira boldog, hiszen az utóbbi pár hónap nagyon nehéz volt számára, de már látja a fényt az alagút végén – írja a Ripost

A zenész tavaly decemberben veszítette el édesapját, aki koronavírus-fertőzés miatt halt meg. Kis Grófo korábban arról beszélt, hogy a gyász feldolgozásában sokat segítene neki, ha újra színpadra állhatna, de ezzel, úgy tűnik, valamennyit még várnia kell. A következő enyhítések ugyanis csak akkor várhatók, ha már beoltották a négymilliomodik embert is. 

A bulibáró azonban már látja a fényt az út végén, ugyanis a lapnak azt mondta, hogy tele van boldogsággal, mert hétfőn leforgatta a legújabb slágeréhez tartozó videóklipet, ami hamarosan meg is jelenik. 

Tele vagyok boldogsággal! Már csak azért is, mert találkoztam olyan barátommal, akit hónapok óta nem láttam, például a szervezőmmel. A dalról annyit érdemes tudni, hogy egy bulizós, ritmusos, igazi slágergyanús nóta, aminek a témája a szerelem. Hiszen tulajdonképpen a világon mindent a szerelem mozgat

– fogalmazott kis Grófo, aki épp egy étteremben ült és salátát evett, amikor csörgött a telefonja, hiszen már nagyon készül arra, hogy színpadra álljon, ehhez pedig elengedhetetlen, hogy a bulibáró szokásos, fess formáját hozza. Bízunk benne, hogy a dal újabb nyelvújító szóval örvendezteti a rajongókat, a mulatási ugyanis már beivódott a közbeszédbe.