Felszámoltak egy bordélyházat a II. kerületben

2021.04.30. 08:54

Nyomozást indított a Budapesti Rendőr-főkapitányság II. Kerületi Rendőrkapitánysága egy budapesti férfi és egy szekszárdi nő ellen, mert a gyanú szerint prostitúció céljára béreltek lakást – áll a rendőrség honlapján.

A rendelkezésre álló adatok szerint az 59 éves P. György, és a 44 éves B. Andrea Budapesten, egy II. kerületben bérelt lakást 2020 áprilisa óta bordélyházként üzemeltetett. A gyanúsítottak interneten hirdették nők szexuális szolgáltatásait, melyhez a lakást és a tevékenység feltételeit is biztosították.

A nyomozók hétfőn délelőtt tartottak kutatást a II. kerületi lakásban, ahol két ott dolgozó nőt értek tetten. Az eljárás alkalmával mobiltelefonokat, a prostituáltakhoz köthető feljegyzéseket, vendégekkel beütemezett naptárakat és pénzt is lefoglaltak.

A rendőrök aznap el is fogták P. Györgyöt egy pesterzsébeti ékszerboltban, szekszárdi lakcímén pedig társát is lekapcsolták. A feltételezett elkövetőket a II. Kerületi Rendőrkapitányságon prostitúció elősegítése bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, vallomást azonban nem tettek. Az eljárás további szakaszában szabadlábon védekeznek.