18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Szerelmi dráma miatt ölhették meg a dunavarsányi áldozatot

2021.05.03. 16:29

Szerelmi dráma miatt történhetett a dunavarsányi tragédia, melyben egy középkorú férfit öltek meg pénteken. Mint megírtuk, a rendőrség reggel 7 óra után kapott bejelentést arról, hogy egy Szigetsor utcai ház udvarán leszúrtak egy férfit. Az áldozat belehalt sérüléseibe, a támadók elmenekültek. 

A Blikk információi szerint a meggyilkolt férfi egy válófélben lévő nővel élt együtt, akinek ma lett volna a válópere. A tárgyalás reggelén azonban a válófélben lévő férj és a fia felkeresték a nő új párját annak házában. A kertben összeszólalkoztak, a vitának pedig gyilkosság lett a vége – a sebesült férfi az utcán, a szomszédja kerítése előtt esett össze és halt meg – írja a lap.

A rendőrségi közleményből kiderül, hogy a rendőrök „ellepték” a települést és a térségét péntek reggel, ennek hatására az egyik támadó feladta magát a helyi őrsön. Társát a helyszíntől három kilométerre, a település egyik utcájában fogták el a járőrök. A helyszíni szemle, az előállítás és a két férfi elszámoltatása megkezdődött – közölte még délelőtt a rendőrség.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport