Ivó, Milán
EUR 386,21 Ft
USD 367,93 Ft
5 °C
26 °C

Az autóval együtt egy öt éves gyereket is ellopott egy részeg férfi Farkaslyukon

2021.05.04. 17:54

Ittasan nyúlta le más autóját egy férfi, aki a járművel együtt a tulaj öt éves gyermekét is megával vitte, majd miután árokba hajtott, a sérülést szenvedett kisfiút segítségnyújtás nélkül otthagyta a helyszínen – tájékoztat róla a police.hu.

A rendőrség informál róla, hogy egy huszonhárom éves férfi 2021. május 1-jén 18 óra körül Farkaslyukon, a Jázmin utcában parkoló egyik autóba beült, és

a benne felejtett slusszkulccsal beindította, majd elhajtott a helyszínről. A járműben a tulajdonos öt éves gyermeke is benne ült.

A járőrök megállapították a felelőtlen tolvaj kilétét, akit az otthonából három órán belül előállítottak és a rendőrkapitányságon a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki. 

A gyanúsított pár száz méter haladás után egy árokba hajtott, és a a könnyű sérülést szenvedett gyermeket magára hagyva az autóban lelépett a helyszínről.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport