Vascsővel törte be a sógora fejét

2021.05.06. 21:52

A Nógrád Megyei Főügyészség szabadságvesztés kiszabását indítványozta azzal a 27 éves férfival szemben, aki nővére élettársát egy csővel leütötte.

A vádlott 2019 júniusában az esti órákban nővéréék albérletébe ment, ahol összeveszett sógorával, majd az ágyon ülő férfit egy magával hozott vascsővel fejen ütötte, aki ettől rögtön eszméletét vesztette, fejéből pedig ömlött a vér.

A sértett az ütés következtében koponyáján súlyos csonttöréses sérüléseket szenvedett, az életveszélyes sérülés elmaradása csak a véletlennek volt köszönhető.

A Nógrád Megyei Főügyészség ezért életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat a büntetett előéletű vádlottal szemben. Vádiratában börtönbüntetést, közügyektől eltiltást és a bűnügyi költségekre kötelezést indítványozott.

A nyomozás során a támadó tagadta a bűncselekmény elkövetését, szerinte a sógora a ház előtti vaskorlátnak esve szerezhette a sérülését.

Arra az esetre, ha a férfi a Balassagyarmati Törvényszék előkészítő ülésén beismeri a bűncselekmény elkövetését és lemond a tárgyaláshoz való jogáról, az ügyészség öt év börtön és hat év közügyektől eltiltás kiszabását indítványozza vele szemben – számolt be honlapján a Magyar Ügyészség.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport