Halálos baleset az M7-esen, 72 éves férfit gázolt a teherautó

2021.05.12. 06:40

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset miatt időszakosan forgalomkorlátozásra kell számítani az M7-es autópályán, Székesfehérvár külterületén − figyelmeztetett a rendőrség.

A baleset kedd éjjel az M7-es autópálya 59-es kilométerszelvényében, Székesfehérvár külterületén történt, ahol egy tehergépjármű elgázolt egy 72 éves férfit. Az érintett szakaszon a helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt a járműforgalmat az útszakaszon található pihenő felé terelték.

Változik a forgalmi rend az M3-as autópályán, a Bagi völgyhídon, ahol elkezdődtek a javítási munkák, ezért új terelést építettek ki. A 39-es és a 40-es kilométer között a Budapest felé tartó sávokat lezárták, a járműveket a leállósávra, illetve az ellenkező oldal belső sávjára terelték. A Nyíregyháza felé autózók a leálló- és a külső sávot használhatják − tudatta az Útinform.

A 47-es főúton, Hódmezővásárhely közelében, a 204-es kilométernél lévő körhídon garanciális munkát végeznek, ezért lezárják az útszakaszt. A forgalmat a 472-es főút Szegedi úti szakaszára, majd egy döngölt földútra terelik.