Végre akadt vevő Vajna Tímea gyémántjaira

2021.05.14. 08:43 Módosítva: 2021.05.14. 08:43

Egy üzletember megvenné Vajna Tímea bedőlt gyémántüzletének ingóságait. 

A Dorottya Diamond Palace Kft. még 2019-ben ment csődbe és zárt be. A cég megmaradt készleteit korábban már négy alkalommal árverésre bocsátották, az árukat pedig 5,7 millióról 2,2 millióra csökkentették, de így sem akadt rájuk vevő. 

Most viszont a jelek szerint mégis megvennék. A Blikk szerint Parker West üzletember bejelentkezett, hogy megvenné az ingóságokat –  drágaköveket, páncélszekrényeket, irodai bútorokat, félkész árukat, ékszertörmeléket –, de a felszámolóbiztossal nem jutott dűlőre. 

A férfi azt állítja: három levélben is jelezte vételi szándékát, de nem reagáltak az ajánlatára. A pályázati kiírás szerint ajánlatot kizárólag az Elektronikus Értékesítési Rendszeren (EÉR) keresztül lehet beadni, West viszont állítja, hogy ő megfelelő üzleti ajánlatot tett, és a felszámoló sem jelezte, hogy hibázott volna. 

Egy volt felszámoló szerint az üzletember akkor kaphat esélyt a vásárlásra, ha újabb pályázatot írnak ki a cég vagyonelemire. Ez pedig a közeljövőben megtörténhet a felszámolók korábbi bejelentése szerint.   • Hírek
  • Lakáshitel