Kiraboltak egy pénzszállító autót Nyíregyházán, elindult a hajtóvadászat

2021.05.25. 14:51

Támadás érte egy banki páncélautó sofőrjét Nyíregyházán az örökösföldi városrészen, a támadók ismeretlen összeget vittek magukkal a helyszínről. 

189974423 829288711019981 3798262352303841652 n
Fotó: Index

Az Index értesülései szerint Nyíregyházán, a Fazekas János téren a Takarékbank mögötti udvarban egy fémtárggyal leütötték egy pénzszállító sofőrjét, majd a tettesek, akik valószínűleg hárman voltak, eddig ismeretlen mennyiségű pénzt is elvittek a járműből.

A szon.hu azt írja, hogy a rendőrégre 12 óra 38 perckor futott be a segélyhívás, a rablókat nagy erőkkel keresik.

Az Index legújabb értesülése szerint az egyik vagyonőr még mindig a járműben van, akit eddig nem sikerült kiszabadítani a pénzszállítóból. 

A bankkal szemben egy iskola van, alatta pedig egy álladedel bolt üzemel, az oktatási intézmény egy diákját és az üzlet egyik alkalmazottja is megszólalt a rablás után. 

Éppen árut hozott az üzletbe az édesanyám, amikor meghallottuk a szirénákat, de akkor már az emberek is jöttek ki az épületből. Mi is kiszaladtunk megnézni, hogy mi történt. A férfi, akit megtámadtak, az útpadkán ült, miközben a rendőrökkel beszélt, teljesen le volt izzadva, látszott rajta, hogy megviselték a történtek 

– emlékezett vissza a történtekre Kovács Roland, az állatedel bolt dolgozója. 

Már vagy órája itt vagyunk, nagyon izgalmas ez az egész, olyan, mintha filmen látnánk 

– mondták a diákok bank körüli rendőrök, szakemberek nyüzsgését látva.