A konyhaasztal lábához bilincselve tartotta fogva az élettársát egy férfi Tatabányán

2021.05.28. 22:04

A rendőrség szabadította ki azt a nőt, akit élettársa fogságban tartott április óta Tatabányán, ez idő alatt férfi folyamatosan bántalmazta az áldozatát – adta hírül a police.hu

A rendőrségi portál tájékoztat róla, hogy a harminchét éves Sz. Zsolt 2021 áprilisától kezdődően több alkalommal bántalmazta és fenyegette élettársát közös lakásukban. A férfi nem csak többször bezárta a sértettet a házukba, de olyan is előfordult, hogy a konyhaasztal lábához bilincselve tartotta őt fogva közös otthonukban.

A nő egy ismerősétől segítséget tudott kérni, aki értesítette a rendőrséget. A tatabányai egyenruhások 2021. május 27-én megjelentek a kapott címen, ahonnan kijuttatták a fogvatartott nőt. 

A Tatabányai Rendőrkapitányság felkérésére a Terrorelhárítási Központ munkatársai másnap elfogták az erőszakos emberrablót is.

Sz. Zsoltot a tatabányai nyomozók kihallgatása után zaklatás, súlyos testi sértés kísérlete és személyi szabadság megsértése bűntett elkövetésének gyanúja miatt őrizetbe vették, illetve kezdeményezték letartóztatásának indítványozását.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport