Szoboszlaira ne számítsunk, Sebestyén Balázs beszállt a kriptobizniszbe

IMG 7653
2021.06.01. 20:34

A parlament ma kezdte tárgyalni a pedofilellenes törvényjavaslatot, mely rendkívül szigorúnak ígérkezik. Háttéranyaggal és a parlamenti vita összefoglalójával egyaránt készültünk.

Elfogyott az AstraZeneca, viszont nagyobb adag Pfizer- és Janssen-vakcina érkezett az országba. Hét országban már működik az uniós védettségi igazolvány. Egy kattintás, és megtudhatja, melyek a hetek.

A budapestiek nem örülnek neki, hogy június 16-án lezárják a Lánchidat, hiszen ez alaposan megnehezíti a közlekedést. Ugyanakkor mit szóljon Csopak? A Balaton északi partja ugyanis szegényebb lehet egy természetközeli partszakasszal.

Naomi Oszaka a Roland Garroson úgy döntött, nem vesz részt a számára kötelező sajtótájékoztatón. Mielőtt kizárták volna az összes Grand Slam-tornáról, maga fújt visszavonulót, így csak a salakpályás tornán nem kell tovább ütögetnie.

Szoboszlai Dominikról még a foci-Eb kerethirdetése előtt kiderült, hogy kihagyja a kontinensrangadót. Rá nem számíthatunk, de hogy kikből lett válogatott kerettag, megírtuk, így nem titok többé

Sebestyén Balázs egy egészen új arcát villantotta meg az Indexnek. Nagyinterjúnkból kiderül, miként zsonglőrködik a kriptovalutákkal. Kudarcoktól sem mentes meneteléséről itt olvashat.

Tudta, hogy ma van a tej világnapja? Jó hír, hogy kisebb állatlétszám mellett is meghaladja az évi 1,9 milliárd litert az itthon előállított tejmennyiség

A világnap apropóján felelevenítettük azt a mára ikonikussá vált kampányt, amelyben világsztárok sokasága alázta meg magát tejbajusszal, a reklám talán épp emiatt működött.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport