2024. június 15. 15:00
Magyarország 1
Svájc 3
RheinEnergieStadion I. forduló
2024. június 15. 18:00 ÉLŐ
Spanyolország 3
Horvátország 0
Olympiastadion I. forduló
2024. június 15. 21:00
Olaszország
Albánia
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Elfogták a monori gyilkosság gyanúsítottját

2021.06.02. 09:28

A nyomozók két napon belül elfogták a monori gyilkossággal gyanúsított férfit – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság. A 73 éves sértett lánya május 30-án tett bejelentést a rendőrségen, miután édesapját holtan találta monori otthonában. A rendőrök rövid idő alatt azonosították az elkövetőt, akit a 4-es főúton elfogtak, majd előállítottak.

A húszéves férfi a kihallgatáson a bűncselekmény elkövetését elismerte. Elmondása szerint az áldozattal szóváltásba keveredett, a 73 éves férfi rátámadt, ő pedig védekezésképpen szúrta meg több alkalommal egy tapétavágó késsel.

Állítása szerint annyira pánikba esett, hogy az öntudatlan állapotban lévő áldozatot az egyik helyiségbe rejtette, magához vette a kocsikulcsot, majd a sértett autójával elmenekült.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság különös kegyetlenséggel, a bűncselekmény elhárítására idős koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le az eljárást, egyben kezdeményezte a férfi letartóztatását.