Négy hónapja keresik Müller Cecília fenyegetőjét

2021.06.05. 07:27

Továbbra sem találja a rendőrség Müller Cecília fenyegetőjét: az országos tiszti főorvos még januárban kapott halálos fenyegetést, a Készenléti Rendőrség állig felfegyverzett emberei azóta őrzik a tiszti főorvost – írja a Blikk.

Mint megírtuk, Müller Cecíliát január vége óta fenyegetések érik, ezért olyan magas színvonalú védelmet kaphat a rendelet szerint, mint a miniszterelnök, a miniszterek, a diplomaták vagy a nemzetközileg védett személyek. 

A lap arról ír, a tettest még mindig nem találták meg, az ügy fejleményeiről az Országos Rendőr-főkapitányságtól kértek tájékoztatást. 

Az ügyben a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda folytat nyomozást. Ezt meghaladóan az eljárásról a nyomozás érdekeire tekintettel bővebb tájékoztatást nem áll módunkban adni. Amíg a rendelkezésre álló információk indokolttá teszik az országos tiszti főorvos ideiglenes védelmét – ami a védett személyek és a kijelölt létesítmények védelméről szóló 160/1996. (XI. 5.) Korm. rendelet alapján történik –, addig az folyamatos

– írta a rendőrség.