Újabb lövöldözés történt Budapesten

D  MI20210607003
2021.06.07. 14:43

Lövések is eldördültek, miután két társaság összeverekedett a IX. és a XIX. kerület határán, a Határ úton – erősítette meg a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) hétfőn az MTI információit.

A BRFK válaszából kiderült, hogy két társaság verekedett össze vasárnap éjszaka Budapesten. A jelenlegi adatok szerint egy gáz- és riasztópisztolyból lövéseket adtak le, és megrongáltak egy autót.

A rendőrség csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett miatt indított eljárást. A rendőrök a gázpisztolyt lefoglalták, két férfit előállítottak, elszámoltatásuk jelenleg is tart, a többi résztvevőt még keresik – közölte a BRFK.

Mint megírtuk, gépkocsi-adásvétel miatt veszett össze egy férfi négy másikkal Budapesten vasárnap kora este a VI. kerületi Eötvös utcában, ahol szintén lövés dördült. A rendőrök mind az öt érintettet előállították a VI. Kerületi Rendőrkapitányságra, ahol egy 23 éves fiatalt felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett, egy 24 éves fiatalt garázdaság vétség miatt gyanúsítottként hallgattak ki.

(Borítókép: Megrongált személyautó mellett helyszínel egy rendőr a IX. és XIX. kerület határán a Határ úton 2021. június 7-én. Fotó: Mihádák Zoltán / MTI)

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport