VV Fanni-ügy: eljött az igazság órája

2021.06.07. 08:22

VV Fanni rejtélyes gyilkossági ügye tovább folytatódik, amelynek most a bíró személyesen fog utánajárni  írja a Bors.

A júniusi tárgyalás után helyszíni tárgyalás következhet. Értesülések szerint kihelyezett tárgyalást tartanának annál a dunai stégnél, ahol a nyomozók és az FBI emberei szerint is a legvalószínűbb, hogy a vádlott megszabadult a lány holttestétől. A friss hírek szerint az ügy bírája, Farkas Gabriella úgy döntött, hogy személyesen ered majd a feltételezhetően halott lány nyomába.

Kifejezetten ritkán történik meg az ilyen, de annyira speciális az ügy, hogy indokolt ez a nem mindennapi megoldás. A tervek szerint a bíróság végigjárja a feltételezett gyilkos útját. Fanni lakásától indulunk, természetesen a vád és a védelem is jelen lesz, majd Budapestet elhagyva, a pontos GPS-adatokat követve elmegyünk Siófokra, ahol megállt B. László, majd továbbkövetjük az útját Dunaújvárosba, és onnan Szalkszentmártonba megyünk, a stéghez

– nyilatkozta a lapnak VV Fanni családjának ügyvédje, Lichy József. Szerinte az igazság órája közeledik, legkésőbb ősszel be kell következnie annak, hogy ítéletet hirdetnek.

A vádlott unokaöccse, korábbi védője, Brodmann Péter elégedett azzal, hogy bejárják a helyszínt. A lapnak azt mondta:

A büntetéssel kapcsolatban nagyon mást gondolunk, mint a védelem. Mivel nincs holttest, az élet elvételére, személyi szabadság megsértésének minősített bűntettében lehet csak elítélni B. Lászlót.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport