18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Megölte élettársát, aztán letett az öngyilkosságról

2021.06.09. 17:53

Egy 55 éves zalaegerszegi férfi és élettársa tavaly januárban tartozásaik miatti kilátástalan élethelyzetükben elhatározták, hogy közösen vetnek véget életüknek. Azt tervezték, hogy a vádlott megöli a sértettet, majd magával is végez.

A férfi január 4-én reggel kutyasétáltatásból hazatérve megfojtotta élettársát, és a kutyájukkal is végzett. Öngyilkossági szándékától azonban időközben elállt, a lakást elhagyva a város utcáin bolyongott, majd késő délelőtt a rendőrkapitányságon bejelentette a sértett halálát.

A Zalaegerszegi Törvényszék tavaly júniusban hozott elsőfokú ítéletével a vádlottat emberölés bűntette miatt 12 év szabadságvesztésre ítélte. Az ítélettel szemben a vádlott és védője enyhítésért fellebbezett.

A másodfokú eljárásban a Pécsi Fellebbviteli Főügyészség az elsőfokú bíróság ítéletének helybenhagyását indítványozta a Pécsi Ítélőtáblán. Az ítélőtábla az elsőfokú ítéletet helybenhagyta, az immár jogerős – közölte a Magyar Ügyészség

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport