Majdnem kilencszáz tő kannabiszt találtak a rendőrök egy röszkei drogültetvényen

2021.06.11. 06:47

Ismét felszámolt egy kábítószer-ültetvényt a rendőrség, ezúttal Csongrád-Csanád megyében, Röszkén csaptak le az egyenruhások – tájékoztat róla a rendőrség portálja

A police.hu beszámol róla, hogy a rendőrök 2021. június 7-én 6 órakor összehangolt akciót tartottak egy szerb férfinál és annak szerb–magyar kettős állampolgárságú fiánál röszkei tartózkodási helyükön, ahol egy professzionálisan kialakított marihuánaültetvényt találtak. Lefoglaltak 863 tő, különböző fejlettségű kannabisznövényt, valamint a szaporításhoz, palántaneveléshez szükséges eszközöket, köztük ventilátorokat, speciális lámpákat, öntöző- és növényápoló szereket, illetve szerszámokat.

A rendőrség arról is informál, hogy férfiak elfogásában közreműködtek a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály állományának munkatársai.

A KR NNI nyomozói vagyonvisszaszerzés keretében 

több mint húszmillió forint értékben gépkocsikat, nagy értékű karórákat és készpénzt foglaltak le a legális jövedelemmel nem rendelkező férfiaktól.

Mindkettőjüket őrizetbe vették, és kezdeményezik a letartóztatásukat.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Biztosítás