Interjú Mészáros Lőrinccel, visszatér a Márkó és Barna Síkideg, rajt az Eb-n

IMG 7653 (1)
2021.06.11. 20:32
Orbán Viktor bekeményítene, mindenféle migrációt tiltana két évig. Mészáros Lőrinc cégcsoportjáról és magánéletéről is beszélt. Galla Miklós elismerte, hogy meztelenre vetkőzött egy műsorban. Ezekről írtunk pénteken az Indexen.

Orbán Viktor szokásához híven a Kossuth rádióban indította a pénteket, a Jó reggelt, Magyarország című műsorban beszélt többek között a migrációról, a gazdaságélénkítő intézkedésekről, valamint a térdelésről is. Részletek itt!

Brutális áremelkedések figyelhető meg az építőipari anyagárakban: a fa- és a vasanyagoknál duplázódtak az árak az év elejéhez képest, és nem látni még a végét. Részletek itt!

Interjút adott lapunknak Mészáros Lőrinc, aki cégcsoportja és vállalkozásai mellett beszélt többek között magánéletéről és a futballról alkotott elképzeléseiről is. Részletek itt!

Az Alkotmánybíróság elutasította a Színház- és Filmművészeti Egyetemre vonatkozó törvény és a felsőoktatási törvény egyes rendelkezései elleni bírói kezdeményezést. A testület hivatalos közleménye szerint azonban a fenntartónak a felsőoktatási intézmény szenátusát megillető véleményezési jog gyakorlására kellő időt, az érdemi javaslattétel megfogalmazására pedig lehetőséget kell biztosítania, amelyet nyomon követhető módon figyelembe kell vennie a döntéshozatalban. Részletek itt!

Videós formátummal kiegészülve kezdi második évadát a Márkó és Barna Síkideg. Az elmúlt hónapok alatt Magyarország egyik legnépszerűbb podcastjévé vált műsor ezentúl YouTube-on is követhető, vendégekkel és extra tartalmakkal. Részletek itt!

Jelentősen drágulnak a fogászati kezelések. Azt, hogy mennyire romlott fogaink állapota az elmúlt bő egy évben, nem lehet tudni, mert most jött el az idő, hogy a páciensek nagy része beoltottan fordulhat fogorvoshoz – számolt be a legfrissebb tapasztalatokról Nagy Katalin, a Magyar Fogorvosok Egyesületének elnöke, aki úgy véli, az elmúlt másfél év maradandó károkat okozott a hazai lakosság szájhigiéniájában. Részletek itt!

Galla Miklóst a napokban arról értesítette az MTVA, hogy visszavonja tőle a Karinthy-gyűrűt, amelyet június 24-én vehetett volna át kiemelkedő humorista tevékenysége elismeréséért. A cikkben megírtuk, hogy Galla döbbenten állt a történtek előtt, hétfőn ugyanis még vele készült a Rádiókabaré felvétele. A művész az Indexnek elismerte: meztelenre vetkőzött egy műsorban. Részletek itt!

Június 11-én kezdetét veszi az eredetileg 2020-ra kiírt Európa-bajnokság, amelyen a magyar labdarúgó-válogatott bitangerős csoportban mutathatja meg magát a világnak. Ennek kapcsán most összegyűjtöttünk mindent, amit a részben budapesti rendezésű viadalról tudni érdemes. Részletek itt!

További híreinket ide kattintva böngészheti.