Agyhullámaival akart cigarettát venni, szétverte a trafikot

2021.06.12. 12:54 Módosítva: 2021.06.12. 12:55

Agya elektromos hullámain keresztül beszélte meg egy 43 éves ráckevei férfi a helyi trafik tulajdonosával, hogy elvihet az üzletből nyolc doboz cigarettát, legalábbis ő ezt állítja. Tény, hogy kedden betért  jogosnak vélt jussáért a boltba, ahol azonban nem szolgálták ki, mivel a maszkról megfeledkezett. 

A férfi mérgében belecsapott a kiszolgáló- és az ügyfélteret elválasztó üveglapba. Minthogy az „adjá’ má cigit!” felszólítás továbbra is süket fülekre talált, megkerülte az összetört pultot, és 8 doboz cigarettát a kabátzsebébe gyömöszölt, majd mint aki jól végezte dolgát, elhagyta a boltot. Kiérve az utcára még egy arra járótól tüzet kért, majd felnyalábolta kutyája pórázát, és elsétált.

Mire jó, ha valaki nem visel maszkot? Hát vásárlásra nemigen, arra viszont kiváló, hogy könnyű legyen valakit beazonosítani. A riasztott rendőrök tíz percen belül a helyszín közelében elfogták az elkövetőt, aki ellen garázdaság miatt folytatja le az eljárást a ráckevei rendőrkapitányság – írta meg a police.hu.  • Hírek
  • Megtakarítás