Boglárka
19 °C
35 °C

Hollandiából került elő Simek Kitti

2021.06.15. 10:41

Tizenhat év után tért vissza Magyarországra Simek Kitti, aki 19 évvel ezelőtt egy somogyi faluban lelőtte nevelőapját, aki éveken keresztül verte és szexuálisan zaklatta az akkor még kiskorú lányt − írja a Blikk. Simek Kittit a bíróság két év letöltendő börtönbüntetésre ítélte, azonban felmentették, ugyanis gyereke született.

Igen, igaz a hír, de nem kérünk Simek Kittiből! Mit képzel, hogy szó nélkül eltűnik, majd tizenhat év után beállít, hogy titokban külföldre csábítsa a gyerekemet?

− mondta a lapnak a gyermek apja, aki szerint a nő csak „bankjegyeket lát” a lányában, aki több év után Pécsen találkozott először anyjával.

Gyanútlanul bekopogtam a nagynénémhez, erre Kitti nyitott ajtót. Rögtön felismertem őt, pedig két fejjel kisebb volt nálam. Sírva átölelt, de én nem éreztem semmit. Megrökönyödtem, amikor egy festett kavicsot adott ajándékba, talán azt hitte, még kislány vagyok

− emlékezett vissza a lány a történtekre. Azt is elárulta, hogy Simek Kitti egy holland étteremben dolgozik, van egy ötéves kisfia, és jelenleg egy válóper kellős közepén van.

Szerette volna magával vinni a lányát Hollandiába, amit azzal magyarázott, hogy több családi pótlékot tudna felvenni. A lány azonban nem tudott dönteni, emiatt Kitti ideges lett, hiszen „neki nincs pénze Magyarországra utazgatni, hogy Líviával találkozgasson”. A lány végül visszautasította az ajánlatot, amire nem várt üzenetet kapott édesanyjától.

Dühös hangú válaszában nemes egyszerűséggel lekurvázott. Simek Kitti nem az anyám, egy szülő ilyet nem mond a gyerekének

− mesélte a lány, aki édesapjával és három testvérével él.