18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Élet és halál között lebeg motokrosszbalesete után a kilencéves magyar kisfiú

2021.06.15. 21:43

Edzés közben ütközött össze két gyerek a monori motokrosszpályán, az egyikük életveszélyes sérüléseket szenvedett, már több műtétet elvégeztek rajta, ám az állapota jelenleg is kritikus – számol be róla az RTL Klub Híradó. 

Vasárnap délután történt a tragikus baleset, amikor két gyermek nem nagy sebességgel (30-40 km/óra) összeütközött, majd a két jármű kormánya összeakadt, és az egyikük a motor alá került.

A kisfiút az apja vitte a szokásos hétvégi edzésére, a gyerek álma, hogy motorversenyző lehessen. Az edzés előtt megszokott, hogy bemelegítő köröket tesz meg, egy ilyen közben történt a baj.

A baleset után mentőhelikopter érkezett a pályára, a szakemberek tíz percig próbálták visszahozni a kisfiút, ami szerencsére sikerült nekik, majd kórházba vitték. Koponyasérüléseket és belső sérüléseket is szenvedett. Az RTL Klub információja szerint a fiún már több műtétet is elvégeztek, ám továbbra is kritikus az állapota.

A baleset másik elszenvedője nem sérült meg komolyabban. Az ügyben nem indult rendőrségi eljárás.