Három embert akart megölni a gyöngyösi polgármesteri hivatal támadója

2021.06.18. 09:17

Nem sok hiányzott, hogy tragédia történjen a gyöngyösi polgármesteri hivatalban. Egy férfi pisztollyal és egy késsel felfegyverkezve hatolt be a polgármesteri titkárság folyosójára. A 46 éves V. Tamás végül szerencsére nem tudta használni a fegyverét.

Hallottam valami hangoskodást, kinéztem az ablakomból, ahonnan az épület körfolyosójára láttam. Alig hittem a szememnek, ott üvöltött egy férfi, kezében tisztán láttam a fegyvert, az oldalán egy kés lógott. Tisztán hallottam, amikor azt kiabálta: meg fogok ölni három embert

– mesélte a Blikknek a hivatal egyik dolgozója.

A legforróbb pillanatokban avatkozott közbe a titkárság egyik munkatársnője. Ő ugyanis korábbról ismerte a férfit, aki 16 évvel korábban a hivatal munkatársaként dolgozott. Próbálta megnyugtatni, szóval tartani. Eközben hátulról a városgazda a támadó mögé lopózott, majd hirtelen kirántotta a kést az övéből.

A rendőrök percek alatt a helyszínre értek, hat szirénázó autó állta el a városháza bejáratát. Pillanatok alatt az emeleten voltak. A férfi nem tanúsított ellenállást, azonnal földre vitték és bilincsbe verték.

Hivatalos személy elleni erőszak bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás ellene. A rendőrség őrizetbe vette, és előterjesztést tett a letartóztatásának indítványozására.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport