Megkéselte a szomszédját, mert zavarta a motorozás

2021.06.18. 12:58

A Pest Megyei Főügyészség vádat emelt egy férfi ellen, aki hasba szúrta szomszédját, mert zavarta a motorjának zaja – közölte az ügyészség.

A vádirat szerint az elkövető és a sértett Nagykőrös egyik külső részén laktak, egy utcában. Közöttük korábban összetűzés nem volt, ugyanakkor a sértett gyakran motorozott a környéken, és az elkövetőt zavarta a jármű hangja.

Tavaly szeptember végén a férfi az otthonában alkoholt fogyasztott, amikor meghallotta, hogy a sértett éppen hazaérkezik a motorjával. Ekkor felült a saját elektromos kerékpárjára, a sértett ingatlanjához hajtott. A kapuban kiabálva szólította fel a sértettet, hogy hagyja abba a motorozást, mert zavarja. A sértett közölte, hogy nem laknak egymás közvetlen közelében, és egyébként is a lakatlan részek felé szokott motorozni.

Ezt a magyarázatot az elkövető nem fogadta el. Elővett a zsebéből egy zsebkést, kinyitotta, majd a sértett felé szúrt. Ekkor ért a helyszínre két nő, elkergették az ittas férfit, aki az elektromos járművével távozott.

A sértettet kórházba szállították, megműtötték, mivel a szúrás felszakította a gyomorfalát is, így életveszélyes állapotba került. A Pest Megyei Főügyészség az ügyben életveszélyt okozó testi sértés bűntette és ittas állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt emelt vádat a férfi ellen.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport