Mellkason szúrta a saját fiát, aki elvette tőle a pálinkásüveget

2021.06.21. 10:19

Vádat emeltek azzal a pásztói férfival szemben, aki ittas állapotban mellkason szúrta fiát, mert az elvette tőle a pálinkásüveget – tudatta a Nógrád Megyei Főügyészség sajtóközleménye.

Az ügyészség beszámol róla, hogy 2020 októberében egy ötvenhét éves férfi már a reggeli órákban otthonában italozott és hangoskodott, amivel zavarta családtagjait. 

A kiabálást megunva a fia bement apja szobájába, és elvette tőle a pálinkásüveget azzal, hogy ha majd elcsendesül, visszaadja neki.

Azonban ezzel pont a fordítottját érte el, mert a részeg családfő tovább üvöltözött, akihez gyermeke később visszatért, és az ágyon fekvő apja fölé hajolva újra arra kérte, hogy ne kiabáljon, aki ekkor

a mellette lévő tálcáról felkapott egy tíz centiméter pengehosszúságú kést, és „megöllek” felkiáltással fiát szívtájékon szúrta.

A fiúnak óriási szerencséje volt, mert a mellkasán könnyű sérülést szenvedett, ám a sérülés könnyen halálos lehetett volna a szív közelsége miatt.

A Nógrád Megyei Főügyészség vádiratában az apa ellen emberölés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat, melyben szabadságvesztés kiszabására és arra tett indítványt, hogy a vádlott a nyomozás során keletkezett közel 442 000 forint bűnügyi költséget is fizesse meg. A férfi a Balassagyarmati Törvényszék döntését letartóztatásban várja.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport