A pszichológust is átverte a szegedi kettős gyilkos

2021.06.22. 22:08

Életvidám, tehetséges és kedves lánynak ismerték a barátai H. Zoét, azt a 24 éves nőt, akit brutális kegyetlenséggel mészárolt le az irányában viszonzatlan érzéseket tápláló 28 éves gyógyszerész – írja a Blikk.

A fiatal nőt rajongásig szerette a családja. Az életébe nemrég köszöntött be a szerelem, a barátjával boldog párt alkottak, közös jövőt terveztek. Mindez azonban rémálommá változott, majd kegyetlen véget ért múlt szombaton, amikor V. Dániel rájuk rontott, és mindkettőjükkel végzett.

Kapcsolódó
18+

Az első családi találkozó előtt állt a brutálisan kivégzett pár

Zoé barátja, Sz. Tamás is szakmabeli volt, nemrég szerezte meg laborasszisztensi képesítését.

A lap információi szerint a gyógyszerész férfi készülhetett kegyetlen tettére, legalábbis több körülmény erre utal. A kegyetlen bűntett elkövetőjének korábban sikerült megtévesztenie egy pszichológust is, így juthatott fegyvertartási engedélyhez.

A gyilkosság után a gyógyszerész autóba pattant, majd egy Szegedtől 114 kilométerre lévő, Békés megyei üdülőövezetbe, Szanazugba menekült, ahol végzett magával. A település nem számít az ország legismertebb üdülőhelyeinek egyikének, főképpen a helyi lakosok, a gyulaiak, a doboziak és a környékbeliek látogatják. Dániel a dobozi oldalon vetett véget életének.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport