Szexuális visszaélés az íróknál, lazítás a társadalomban

IMG 7653
2021.06.22. 19:29
Talán búcsút inthetünk a maszknak júliusban, tíz év után kamatot emelt a jegybank, edzés közben halt meg egy fiatal magyar labdarúgó. Az Index keddi hírösszefoglalója.

Egy 18 éves magyar labdarúgót ért tragédia: edzés közben halt meg a játékos. Részletek itt.

Újabb lazításokra számíthatunk júliustól, a maszk és a diplomához kötött nyelvvizsga ügye is célkeresztbe került az operatív törzs ülésén. Összefoglaló itt.

Már a második oltást is több mint négymillióan megkapták Magyarországon, és biztatók az aktuális járványadatok. Részletek itt.

Az elemzői várakozásoknak megfelelően az MNB megemelte az alapkamat szintjét, amely szerdától 0,9 százalék. Részletek itt.

Orbán Viktor miniszterelnök felajánlotta Recep Tayyip Erdoğan török elnöknek, hogy Magyarország katonákat küldene Afganisztánba a kabuli repülőtér védelmére. Részletek itt.

Kódexet írnak az irodalmárok a szexuális visszaélések ellen. Részletek itt.

FEMINA: Veszélyes kenyérrel etetni a kacsákat. Ez a szokásos nyári program különösen a fiókákat veszélyezteti, de a vízminőségnek sem tesz jót – olvasható a Feminán

DÍVÁNY: Egy Netflixen és TikTokon élő gyerek nem akar a Légy jó mindhalálig lúzer főhősével azonosulni. Igen ám, de akkor vajon hogy lesz belőle olvasó? Válasz a Díványon.

PORT.HU: A filmtörténet első szexjelenetét elemezve elmondható, hogy az egy mai filmben talán nem is számítana szexjelenetnek. Az elemzést a Port közli.

TOTALCAR: Az Audi A3-as sorozat abszolút csúcsmodelljét még nem mutatták be, de az már kiderült, hogy sok tekintetben túllicitálják vele a kategória legerősebb autóját, a Mercedes-AMG A45 S-et. Vágyakozni itt lehet.