Meghalt egy tízéves fiú a szarvasi balesetben

2021.06.23. 13:39

Békés megyében, Szarvas külterületén, 2020. december 21-én 18 óra 30 perc körül letért az útról és fának ütközött egy személygépkocsi. Hárman ültek benne, egy 10 éves kisfiú utazott hátul, a jobb első ülésen ült az édesanyja, a kocsit pedig a nő élettársa vezette.

A gyermek leejtette a mobiltelefonját, a férfi fel akarta venni. A jobb kezével hátranyúlt, de ekkor néhány másodpercig nem az utat nézte. A fiú édesanyja, amikor meglátta, hogy az út balra kanyarodik, szólt az élettársának, hogy vigyázzon.

Ekkor a férfi visszanézett, de már elmentek jobbra, nem tudta visszakormányozni a kocsit az útra, és nekiütköztek egy fának. A gyermek súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett, majd január 30-án meghalt.

Az édesanya és a férfi könnyű sérüléssel kerültek kórházba. A Szarvasi Rendőrkapitányság a személygépkocsi vezetőjét halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésével gyanúsítja. A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrség az eljárást elvégezte, az ügy iratait 2021. június 21-én továbbította az ügyészségre – közölte a rendőrség.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport