Szabolcs
20 °C
35 °C

Megerőszakolt egy svéd nőt a VII. kerületben, börtönre ítélhetik

2021.06.23. 09:32

Az ügyészség letöltendő börtönt indítványoz az ellen a férfi ellen, aki bemászott egy VII. kerületi lakás nyitott ablakán, és megerőszakolta az ott alvó nőt – közölte a Fővárosi Főügyészség szerdán az MTI-vel.

A közlemény szerint a svéd állampolgárságú sértett két barátnőjével együtt 2019 októberében, pár napos budapesti tartózkodásuk ideje alatt egy VII. kerületi lakást bérelt.

A nő a barátaival 2019. október 29-én szórakozni ment, de a sértett hamarabb ért haza, mint a többiek. A 39 éves férfi a hajnali órákban bemászott a lakás résnyire nyitva hagyott ablakán. A lakásban egyedül tartózkodó sértett ekkor – ittas állapota miatt – mélyen aludt. A vádlott az alvó, védekezésre képtelen sértettről lehúzta a ruháját, és megerőszakolta.

A sértett közben felébredt, védekezni kezdett, a lábával eltolta a férfit, aki erre az ablakon keresztül elhagyta a lakást.

A Budapesti VI. és VII. Kerületi Ügyészség a jelenleg is letartóztatásban lévő 39 éves férfit szexuális erőszak bűntettével vádolja, és vele szemben végrehajtandó börtönbüntetés kiszabását indítványozta a vádiratban

– áll a közleményben.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport