Rossz hírt kaptak, akik kocsival mennének Budapest felé

2021.06.24. 06:54

Továbbra is javítják az M0-s autóút déli szektorán az M1-es autópálya irányába a Nagy-Duna hidat, emiatt a 15-ös és a 14-es kilométer között a forgalmat az M5-ös autópálya felé vezető oldalra terelték, ahol irányonként két-két sáv járható. A munkaterület mögött lassú az előrejutás az M1-es felé – tájékoztat róla az Útinform.

A munkavégzés miatt

a 16-os Kilométernél lévő Halásztelek csomópontban lezárták az M1-es autópálya felé vezető felhajtó ágat, helyette a 17-es Kilométernél levő gerincúti csomópontban lehet felhajtani az autóútra

További rossz hír a Budapestre tartóknak, hogy erős a forgalom az M3-as autópálya bevezető szakaszán. A főváros felé az M0-s autóúttól lassulás tapasztalható. 

Ezen felül torlódik a forgalom a 10-es főúton az ürömi körforgalomtól a városközpont felé, az 51-es főúton Dunaharaszti térségében az M0-s autóúti csomópont előtti szakaszon, valamint a 31-es főúton Maglódnál.

Balesetről eddig nem érkezett hír, ám a Kecskemét felé autótoknak sem árt tudniuk, hogy az M5-ös autópályán a főváros felé vezető oldalon, a 86-os kilométernél lévő Kecskemét-nyugat csomópontban felújítási munka kezdődött. Emiatt a le- és felhajtó ágat lezárták. Kerülni a Kecskemét-dél és a Kecskemét-észak csomópont között, a sárga táblával jelzett kerülő úton keresztül lehet! 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport