Hangtompítót és éjjellátót is találtak a TEK-esek a somogyi orvvadásznál

2021.06.24. 13:12

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói a Terrorelhárítási Központ munkatársainak segítségével együtt érték tetten, majd fogták el 2021. június 22-én éjszaka Balatonszárszó külterületén azt a harmincnyolc éves férfit, aki több alkalommal is engedély nélkül, tiltott eszközökkel vadászott – adta hírül a police.hu.

A rendőrségi portál tájékoztat róla, hogy a Somogy megyei nyomozók és TEK közös akciójában elfogott orvvadász szóládi lakhelyén egy egész arzenált találtak, 

fegyvereket, lőszereket, vadászati eszközöket, azonosítatlan eredetű trófeákat, valamint vadhúst foglaltak le a férfinél.

Az egyenruhások a férfit előállították a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányságra, ahol a nyomozók orvvadászat bűntett, valamint lopás vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatására. 

Az ügy részleteiről sajtótájékoztató keretében számolt be a főkapitányság épületében dr. Szijártó István r. ezredes, bűnügyi megyei rendőrfőkapitány-helyettes, és dr. Bebes Zoltán r. alezredes, bűnügyi osztályvezető.