Kettévágott egy traktort a vonat Kiskunmajsánál, felborult egy lakókocsi az M3-ason

DONKA20210624006
2021.06.25. 13:05

Motorvonattal ütközött össze egy traktor Kiskunmajsa és Harkakötöny között a vasúti átjáróban. A mezőgazdasági jármű vezetője csodával határos módon túlélte a balesetet.

Ugyancsak karcolásokkal megúszta annak a kamionnak a sofőrje, aki járművével az M1-esen az árokba hajtott és felborult. A nyerges vontató az autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, a Győr-Moson-Sopron megyei Nagyszentjános térségében szenvedett balesetet. A műszaki mentésben résztvevők a leállósávot foglalják el, de a forgalmi sávokban haladókat is fokozott figyelemre intik. 

olvasói.PNG
Fotó: Olvasónk / Index

Olvasónk pedig arról küldött be fotót, hogy az M3-as autópályán felborult egy lakókocsit vontató személyautó. A baleset a Heves megyei Atkár térségében, a Miskolc felé vezető oldalon történt. A feje tetejére állt autó és a ripityára tört lakókocsi darabjai beborítják a sztrádát, emiatt a 72-es kilométer közelében teljes pályazár van érvényben. 

(Borítókép: Motorvonattal ütközött összetört traktor Kiskunmajsa és Harkakötöny között egy vasúti átjárónál 2021. június 24-én. Fotó: Donka Ferenc / MTI)